Helmet-kirjastot julkaisevat Satupäiväviikolla Satudiplomin

Hauskojen HelMet-palvelujen nauhaan saadaan Satupäiväviikolla uusi helmi: Satudiplomi. Diplomin suorittaminen tukee perheitä ja pikkulapsiryhmien ohjaajia lukuharrastuksen edistämisessä sekä yhteisten lukuhetkien suunnittelussa. Ja koska kirjastossa ei sorsita ketään, Satudiplomin voivat suorittaa kaikki saduista kiinnostuneet itsenäisestikin, myös aikuiset!

Helmet-kirjastojen Satudiplomi on kehitetty tukemaan perheitä ja pikkulapsiryhmien ohjaajia lasten lukuharrastuksen edistämisessä sekä yhteisten lukuhetkien suunnittelussa. Diplomin voivat suorittaa myös itsenäiset, sadun maailmasta pitävät lukijat.

Satudiplomi suoritetaan joko lukemalla itse tai kuuntelemalla äänikirjana diplomikirjalistalta kymmenen (10) kirjaa, joista vähintään viiden (5) täytyy olla satukirja. Samasta kirjasarjasta voi valita vain yhden (1) kirjan. Kirjan voi lukea millä tahansa kielellä.

Luetuista kirjoista tehdään koontilista, jota vastaan satudiplomin voi noutaa lähimmästä kirjastosta. Koontilista voi olla vain luetteloista luetuista kirjoista tai sisältää myös arvion. Kirjastot ottavat mieluusti vastaan myös muunlaisia arvioita diplomilistan kirjoista tai vaikka piirustuksia kirjoista. Ryhmät ja perheet saavat kirjastosta kehystettävän ryhmädiplomin, yksittäiset suorittajat saavat diplomin omalla nimellään.

Lisätietoja diplomista: www.helmet.fi/satudiplomi

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkdin
Jaa Pinterest