Satupäivän tapahtumailmoittautuminen käynnistyi vilkkaasti

Satupäivän tapahtumailmoittautuminen aukesi sivuillamme syyskuun alussa.Tapahtumakalenteri alkoi täyttyä saman tien ja Satupäivänä on luvassa jälleen paljon satumaista ohjelmaa naamiaisista ja satusuunnistuksista perinteisiin lukutuokioihin.

Ohjelmaa päivitetään sivulle mahdollisimman pian ja kaikki tapahtumat ovat näkyvissä sivuilla viimeistään Satupäivää edeltävällä viikolla.

Miten osallistun?

Satupäivään voi osallistua monin eri tavoin. Tapahtumat voivat olla mitä tahansa satuihin ja sadunlukuun liittyvää. Kaikenlaiset lähestymistavat ovat tervetulleita sarjakuvasta teatteriin ja satuhetkestä seminaariin – tyyli on vapaa! Satupäivän toimikunta on kerännyt yhteen työpaja- ja leikki-ideoita Satupäivän viettämiseksi – tutustu ideoihin ja löydä oma tapasi osallistua sadun juhlaan.

Lataa “Työpaja- ja leikki-ideoita Satupäivän viettooon” (pdf).

Ilmoittaudu mukaan!

Mikäli osallistutte Satupäivän viettoon lokakuussa, ilmoittakaa osallistumisestanne ohjelmakalenteriimme 7.10. mennessä. Ilmoittamalla tapahtumanne mukaan osallistumisenne tulee näkyviin Satupäivän sivuilla ja saamme esille koko sen kirjon, jona Satupäivää Suomessa vietetään. Näin voimme lisäksi toimittaa tapahtumajärjestäjille Satupäivän materiaaleja ja tiedottaa tapahtumista kootusti medialle.

Ilmoita tapahtumasi mukaan tämän linkin kautta!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkdin
Jaa Pinterest