Lähde mukaan järjestämään Satupäivää – ilmoittautuminen ohjelmakalenteriin avattu

Osallistu Satupäivään järjestämällä oma satuaiheinen tapahtumasi ja ilmoittaudu mukaan tapahtumajärjestäjäksi 8.10. mennessä. 

pallokuva-leopardHaluaisitko osallistua Satupäivään järjestämällä satuaiheisen tapahtuman? Kaikenlaiset lähestymistavat ovat tervetulleita ja tyyli vapaa. Satupäivän 2014 teemaksi on valittu “Satua liikkeellä!”. Teemaan liittyen kannustamme tapahtumajärjestäjiä tempaisemaan ja viemään satuja yllättäviinkin paikkoihin – edellisvuosina satu on löytänyt tiensä esimerkiksi kunnanvaltuuston ruokalaan, raitiovaunuun ja Kaapelitehtaan hissiin! Teemaa voi toteuttaa myös kirjaimellisesti järjestämällä vaikka liikunnallisia satutyöpajoja. Se ei kuitenkaan velvoita osallistujia, vaan sen tarkoituksena on antaa ideoita ja lähestymistapoja satujen käsittelyyn. Voit myös katsoa sivultamme ideoita Satupäivän viettoon (pdf).

Satupäivän kaikki tapahtuman kootaan valtakunnalliseen tapahtumakalenteriin. Mikäli järjestätte satuaiheisen tapahtuman Satupäivänä, lähettäkää ohjelmanne tiedot 8.10. mennessä alla olevan lomakkeen kautta tai Satupäivän ohjelmasivuilla. Näin tiedot saadaan mukaan Satupäivän ohjelmakalenteriin ja valtakunnalliseen tapahtumatiedotukseen. Kalenteriin ilmoittautuminen on maksutonta ja sinne voi ilmoittaa sekä kaikille avoimia että suoraan tietyille ryhmille, kuten koululuokille tai päiväkotiryhmille suunnattuja tapahtumia.

Tänä vuonna Satupäivä ajoittuu lauantaille. Koska koulut ja päiväkodit ovat tärkeässä osassa Satupäivän toteuttamisessa, julistammekin koko edellisen viikon satuviikoksi. Tapahtumajärjestäjät voivat  toteuttaa Satupäivän tapahtumia ajalla 13.-18.10.

Ilmoita tapahtumasi Satupäivään

Tervetuloa toteuttamaan kanssamme vinkeää Satupäivää!

 

 

 

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkdin
Jaa Pinterest