Jatka Satupäivän teematarinaa!

Pikku Mur-Murin ääni oli kateissa. Mur-Mur oli hiirenhiljaa vaikka se ei edes ollut hiiri vaan karhunpentu. Säikähdys oli saanut äänen piiloon aina mahanpohjaan saakka. Iso Mur tassutteli paikalle. Se sulki Pikku Murin-Murin suureen pehmeään karhunsyliinsä. Iso Mur alkoi kertoa satua. Sadussa seikkaili yksi pieni karhunpoika…

Miten satu jatkuu? Kirjoita/kerro oma satusi!
Miten Pikku Mur-Mur saa äänensä takaisin ja oppii sanomaan: MMURRR!?

Satupäivänä haluamme kannustaa kaikkia kokeilemaan sadutusta! Satupäivää juhlitaan tänä vuonna teemalla ”Sadun ääni”. Kirjailija Katri Tapola on kirjoittanut teemasatumme alun, mutta kuinka tarina jatkuukaan?  Tarinan alku on saanut inspiraationsa Satupäivän teemasta ja teemakuvasta ja sitä voi käyttää apuna sadutettaessa kertomukseen jatkoa. Pikku Mur-Murin kuvan saa vapaasti tulostaa käyttöönsä Satupäivän mediapankista ja sivuiltamme löytyvät myös näppärät ohjeet onnistuneeseen sadutukseen.

Jos intoudut jatkamaan kertomusta Pikku Mur-Murin seikkailuista ja  haluat jakaa omat versiosi,  satuja voi  myös lähettää osoitteeseen info(at)satupaiva.fi ja ne julkaistaan nettisivuillamme kaikkien iloksi!

 

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkdin
Jaa Pinterest