Jatka Satupäivän teematarinaa ja osallistu kirja-arvontaan

satua liikkeella_14Satupäivän maskottina toimii menevä Satu-tyttönen, joka on joutunut vuosien varrella jos jonkinlaisiin seikkailuihin. Satupäivää juhlitaan Sadun nimipäivänä ja sen kunniaksi olemme pyytäneet kuvittaja Sari Airolalta kuvan Sadun uusimmasta seikkailusta. Nyt kutsumme lapset kertomaan kuinka Sadun käykään!

Olemme myös pyytäneet kahdelta lastenkirjailijalta, Anu Holopaiselta ja Jari Tammelta, lyhyet sadun alut, joilla lapset voidaan johdatella sadunkerronnan maailmaan. Vaihtoehtoisesti sadunkerronnan lähtökohdaksi voidaan ottaa pelkkä Satupäivän teemakuva ja katsoa, minne se lapset kuljettaa.

Saduttakaa lapsilta jatkoa tarinaan ja lähettäkää sadut muiden iloksi ja luettavaksi! Julkaisemme lasten omia tarinoita nettisivuillamme ja Satupäivän suojelija, näyttelijä Sinikka Sokka lukee niitä Satupäivän päätapahtumassa Helsingin päärautatieasemalla. Kaikkien 8.10. mennessä satuja lähettäneiden kesken arvotaan ihania satukirjojapalkintoja, joita olemme saaneet lahjoituksina Lasten keskukselta, kustannusosakeyhtiö Teokselta, Tammelta ja WSOY:ltä.

Teematarinakilpailun osallistumisohjeet ja tarinoiden alut (pdf)

Lue lasten versioita teematarinasta

Metsän salaisuus, Emil 3v 1 kk

Jännittävä kohtaaminen, Elena 2v 9 kk

 

satukirjat 3

Kuva:  kirjapaljous odottaa sadunkertojia.

 

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkdin
Jaa Pinterest